La cumparaturi de …oale

alin

Oalrii se pregatesc de targ. Incepand de vineri, aleile din muzeul in Aer Liber din Dumbrava Sibiului se vor umple de turisti si specialisti in domeniul olaritului. Cei prezenti la manifestare pot degusta mancare gatita in oale eco.

Complexul National Muzeal ASTRA, va invita in zilele de 25, 26 si 27 iulie la Targul International Frumos. Ceramic. Folositor. Ceramica de Chirpar si Marpod. Pe parcursul celor 3 zile, 15 olari din Ungaria, Romania si Bulgaria se vor intrece la roata olarului si vor gati pe vatra deschisa, in vase de ceramica nontoxice, retete traditionale.
Demonstratiile de olarit si gatit se vor desfasura intre orele 10.00 si 19.00 in Targul de tara, iar duminica sunteti invitati sa cumparati vase frumoase, bine arse, in care mancarea isi pastreaza in intregime gustul natural.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Asul din maneca umanitatii...

Daca aveti dureri de coloana sau alte afectiuni care va stica ziua, nu sunteti obligat sa suportati durerile. Cercetatorii au decoperit o terapie care a fost numita asul din maneca umanitatii. Terapia BOWEN cunoscuta si ca terapia Bowtech este de departe, cea mai simpla si mai eficienta tehnica holistica a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro