Jucator nou la CSU

Hila Ovidiu

CSU Atlassib s-a intarit cu inca un pivot. Marjanovic va juca la Sibiu, dupa ce a semnat cu CSU si a fost legitimat de catre clubul. Marjanovic nu va fi folosit cel mai probabil in meciul cu Energia Rovinari.

Echipa de baschet CSU are un jucator nou. Pivotul sarb Milos Marjanovic a semnat deja cu echipa sibiana si e deja la Sibiu.CSU va disputa urmatorul meci sambata, la Sala Transilvania cu U Mobitelco Cluj Napoca. Partida are loc de la ora 20.00. Biletele se pot achizitiona incepand de marti, 9 octombrie, de la sediul CSU Sibiu, din str. Rennes, nr. 2. Programul este de luni pana joi intre orele 8-16, iar vineri intre orele 8-13. Pretul unui bilet este de 10 lei in toate sectoarele. Exceptie face sectorul VIP, acolo unde pretul este de 15 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incepe noua stagiune

A mai ramas doar o zi pana la deschiderea Noii stagiuni la Filarmonica de Stat Sibiu. Pentru perioada urmatoare se anunta concerte care mai de care mai interesante. Pana la aceasta ora au fost vandute deja trei sferturi din totalul abonamentelor pe intreaga stagiune. Artisti internationali si spectacole de exceptie. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro