Jocurile olimpice de vara, la Koko Kindergarden

Hila Ovidiu

O gradinita din Sibiu a avut ideea nastrusnica de a organiza Jocurile Olimpice de Vara pentru cei mici. Copiii s-au distrat pe cinste cu tot felul de jocuri antrenante, desfasurate in aer liber, iar educatoarele s-au bucurat ca micutii invata lucruri noi jucandu-se.

Si copiii au jocurile lor olimpice. Educatoarele de la gradinita Koko Kindergarden din Sibiu au avut ingenioasa idee de a organiza Jocurile Olimpice de Vara pentru Copii. Cei mici s-au distrat de minune, chiar daca nici nu stiau cum se numesc probele la care participa. La final, epuizati, micutii au mers la somnul de amiaza fara probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Plati anticipate la finante

DGFP le reaminteste contribuabililor care realizeaza venituri din activitati independente ca sunt obligati sa efectueze plati anticipate cu titlul de rate trimestriale. Pentru plata cu intarziere a impozitului se calculeaza dobanzi si penalitati. Contribuabilii care realizeaza venituri din activitati independente, din cedarea folosintei bunurilor, cu exceptia veniturilor din arendare, veniturilor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro