Job-uri de peste 1400 de euro pentru studenţi

Hila Ovidiu

Agenția Federală de Muncă din Germania a decis prelungirea perioadei de selecție pentru studenții şi masteranzii români care doresc să lucreze pe perioada verii în Germania. Tinerii pot opta pentru un loc de muncă în domeniul hotelier, gastronomie, agricultura sau alte activităţi în zone industriale, salariul oferit fiind de minim 1400 de euro pe lună.Oficialii germani au decis prelungirea cu o lună a termenului de înscriere, pentru a oferi şansa cat mai multor studenţi din România să opteze pentru o slujbă de vară bine plătită.“Studenții și masteranzii care au domiciliul în județul Sibiu, sau sunt înregistrați la o instituție de învățământ superior din acest județ, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, strada Morilor nr.51A, et.4, cam 440, pentru a–și îmregistra dosarele. Perioada de  înregistrare a dosarelor se prelungeşte până  la data de 04.02.2016”, informează AJOFM Sibiu.

Selecţia îi vizează pe studenții și masteranzii care doresc să muncească în Germania pe perioada vacanței de vară (minim 2 luni) şi care sunt cunoscători de limba germană.Agenția Federală de Muncă din Germania dispune de 100 de locuri destinate studenților români.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Clasa pregătitoare, obligatorie pentru toţi elevii

Ministerul Educaţiei Naţionale a scos în dezbatere publică proiectul Metodologiei privind inscrierea copiilor in invatamantul primar pentru anul scolar 2016-2017. Înscrierile se desfasoara intre 29 februarie si 18 martie iar de anul acesta nu se mai accepta exceptii la inscrierea in invatamantul primar, informează hotnews.ro. Parintii copiilor care implinesc 6 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro