Jandarmii si folclorul

Hila Ovidiu

Jandarmii sibierni vor fi mobilizati in acest sfarsit de saptamana pentru a asigura ordinera si linistea publica la doua mari evenimente folclorice care se desfasoara in judetul Sibiu. Acestia vor participa la Festivalul International de Folclor “Cantecele Muntilor”, desfasurat la Sibiu, si la Festivalul “Sus pe muntele din Jina”.

In acest sfarsit de saptamana in judetul Sibiu se vor desfasura mai multe evenimente cultural-folclorice, iar jandarmii sibieni vor fi prezenti la toate, pentru a asigura ordinea si linistea publica. Astfel, vineri, sambata si duminica, jandarmii, impreuna cu Politistii Locali, vor asigura masurile de ordine si siguranta publica in Piata Mare din Sibiu, la activitatile cultural-artistice prilejuite de cea de-a 37 – a editie a Festivalului International de Folclor ”Cantecele Munţilor”. Sambata si duminica, in cooperare cu politistii din Saliste, jandarmii se vor afla la Jina, unde vor asigura masurile de ordine si siguranta la cea de-a 42 – a ediţie a Festivalului de Folclor ”Sus pe muntele din Jina”.   Pe parcursul desfasurarii festivalurilor jandarmii sibieni le recomanda participantilor sa manifeste un comportament civic adecvat pentru ca evenimentele circumscrise programului cultural-artistic sa se desfasoare in conditii de normalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Program de 4 ani, pentru modernizarea spitalului sibian

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu va intra intr-un amplu program de reabilitare. Programul se va derula pe parcursul a patru ani, interval de timp in care vor fi modernizate, rand pe rand, toate sectiile spitalului. Banii alocati de Spitalului Clinic Judetean Sibiu pentru investitii nu au fost inca folositi, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro