Istoria Sibiului in doua volume inedite

Hila Ovidiu

Istoria Sibiului a fost cuprinsa intr-o carte. Si nu oricum ci prin prisma vederilor, scrierilor vechi, scrisorilor sau anuarelor vechi de acum mai bine de 100 de ani. Manuscrisul in doua volume va fi lansat cel mai probabil luna viitoare.

Cele mai frumoase vederi, scrisori sau anuare locale ce infatiseaza istoria Sibiului au fost cuprinse intr-o carte. Cele doua volume sunt semnate de catre colectionarul Ioan Dejugan. Sibianul detine o colectie impresionanta de timbre, vederi, scrisori vechi sau alte documente ce dateaza din jurul anului 1800. Cele doua volume vor fi lansate cel mai probabil in luna aprilie a acestui an. Multe dintre vederi prezinta cladiri din Sibiu care la momentul de fata nu mai exista. Exponatele cuprinse in paginile manuscrisului dateaza din periaoda 1896-1947.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cu capul intre urechi

Un nou documentar de zile mari poposeste joi la Astra Film Cinema. Este vobra despre pelicula”Right Between Your Ears”, o poveste socanta despre Apocalipsa, Judecata de Apoi si felul in care pot fi manipulati oamenii. Povestea documentarului incepe undeva in zona golfului San Francisco unde un post de radio local […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro