Iohannis ales presedinte

Hila Ovidiu

Romania si-a ales duminica presedintele. Noul sef de stat va fi Klaus Iohannis. Primarul de la Sibiu a reusit sa obtina o victorie zdrobitoare impotriva contracandidatului sau Victor Ponta. Peste 54% dintre cei care s-au prezentat la urne l-au votat pe Iohannis. Este un moment istoric. Pentru prima oara Romania are un presedinte liberal si tot pentru prima oara acesta vine de la Sibiu.

kjKlaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei. A reusit sa obtina peste 54 la suta dintre voturile romanilor. Contracandidatul sau, Victor Ponta a obtinut votul a 45,49% dintre alegatori. Rezultatele au fost facute publice in cursul acestei zile dupa ce mai ramasesera de numarat voturi in putin peste 170 de sectii. Tot in cursul acestei zile, presedintele romanilor s-a intors acasa, la Sibiu pentru a pune la punct detaliile legate de primarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Proiect inedit

Proiect nou pentru Biblioteca Judeteana Astra. Timp de un an de zile elevii celor mai bune scoli din judet, in colaborare cu Sectia pentru Copii si Tineret a bibliotecii vor invata sa scrie povesti. Cele mai bune lucrari vor fi premiate. Biblioteca Judeteana Astra a lansat un nou proiect. La […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro