Investitii in scoli de aproape 3 milioane de lei

Hila Ovidiu

Anul acesta vor fi mai multi bani investiti in scoli. Suma alocata in 2013 se apropie de 3 milioane de lei. Banii vor fi folositi in mare parte pentru modernizarea retelelor de utilitati si incalzire termica.

Pentru al doilea an consecutiv bugetul alocat investitiilor in scoli a crescut. In 2013 suma alocata pentru reparatii capitale, achizitii, proiectare lucrari si dotari este de aproape 3 milioane de lei. In faza de realizare a documentatiei tehnice pentru reabilitarea instalatiilor termice sunt pe lista Scoala Nicolae Iorga, Gradinita nr. 36 si Scoala 25. Tot in faza de proiect, dar de aceasta data pentru instalatii termice si sanitare sunt trecute pe lista Scoala Regele Ferdinand si Scoala Radu Selejan. La Gradinita Fratii Grimm vor fi realizate documentatiile pentru reabilitarea instalatiilor electrice si de apa-cana, la Scoala 1 pentru reabilitarea instalatiilor sanitare, la Colegiul Economic se vor amenaja sali in corpul C, la Gradinita 41 se va realiza instalatia de gaz, iar la Colegiul Pedagogic se va avea in vedere izolatia termica. Noile lucrari de investitii in acest an vor fi realizate la Scoala Nicolae Iorga, Gradinita 36, Scoala 25, Scoala Radu Selejan, Scoala 1, Gradinita Fratii Grimm, Colegiul Energetic, Scoala 21 si Scoala 8. In ceea ce priveste lucrarile de reparatii capitale, achizitii si proiectare sunt incluse pe lista Colegiul Pedagogic, Colegiul Economic, Colegiul Brukenthal si Gradinita 22.  In ceea ce priveste achizitiile de dotari vor fi cumparate in acest an o centrala termica si aparate pentru bucatarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

4 ambulante noi

Serviciul de Ambulanta al judetului si-a innoit parcul auto. In 2012 au fost achizitionate 4 masini noi. Cele vechi, de dinainte de 2001 au fost casate. In 2012 Serviciul de Ambulanta al judetului a reusit sa isi innoiasca parcul auto cu 4 masini noi. Acestea le-au inlocuit pe cele trimise […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro