Interventie Salvamont in muntii Lotrului

Hila Ovidiu

O familie de sibieni au solicitat ajutorul salvamontistilor dupa ce, in urma unei excursii au ramas blocati cu masina pe Valea Sadurelului. Drumul era blocat de stancile pravalite de pe un versant. Atat cei doi sibieni cat si copiii acestora dintre care unul de doar 11 zile au fost adusi cu bine intr-o zona sigura.

Salvamontistii sibieni au fost solicitati in cursul noptii trecute sa intervina pentru salvare unei familii ramse blocate pe un drum forestier ce traverseaza muntii Lotrului intre Valea Sadului si Voineasa. Drumul era acoperit cu bucati de roca ce cazusera de pe un versant. Salvatorii au reusit sa aduca in siguranta atat cei doi adulti cat si copiii aflati in masina acestora. Din fericire operatiunea de salvare s-a incheiat cu succes iar turistii au fost adusi pana in Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primaria intentioneaza extinderea Scolii Nicolae Iorga

Primaria intentioneaza sa acceseze fonduri europene pentru extinderea Scolii Nicolae Iorga si pentru constructia unei Sali de sport in incinta aceleiasi unitati de invatamant. Valoarea totala a proiectului este de aproximativ 8 milioane de lei. Extinderea scolii este necesara pentru eliminare sistemului de invatamant in schimburi in cadrul unitatii.  Noul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro