Intalnirea fotografilor din Sibiu

Hila Ovidiu

Amatori sau profesionisti, cu totii isi dau intalnire in fiecare luna la Sibiu. Vorbim despre pasionatii de fotografie din intreg judetul care de 3 luni raspund prezent intalnirilor. La fiecare editie fotografii isi aduc lucrarile in functie de tema stabilita.

Fotografiii din Sibiu, indiferent ca sun amatori sau profesionisti si-au facut un obicei de a se intalni in fiecare luna intr-unul dintre pub-urile sibiene. Acestia isi stabilesc o tema, isi aduc cu ei fotografii reprezentantive pentru tema propusa si poarta apoi discutii pe marginea lucrarilor. Tema primei luni a lui 2013 a fost…”nuduri”.Intalnirea din weekendul proaspat incheiat a fost cea de-a treia din cadrul sirului de dezbateri propus de catre fotografii sibieni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dascali sacrificati

Sindicatele din invatamant sar in apararea dascalilor care ar urma sa fie obligati sa se inscrie la studii superioare. Liderii sindicali spun ca dincolo de faptul ca majoritatea dascalilor au si cate 30 de ani experienta  in domeniu nu vor avea de unde sa isi plateasca studiile din cauza salariilor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro