Inspectori antifrauda judecati pentru luare de mita

Hila Ovidiu

Inspectori de la Directia Generala Antifrauda Fiscala-Regionala Sibiu acuzati de luare de mita. Cei 2 incriminati au fost trimisi in judecata de catre procurorii DNA dupa ce au primit ca mita suma de o mie de lei pentru a scapa de sanctiuni un om de afaceri din Harghita. Dosarul se va judeca la Harghita.

imagesProcurorii DNA au stabilit ca in data de 18 iunie 2014 cei doi inspectori antifrauda au controlat o firma ce se ocupa de dezmembrari auto in Harghita iar pentru ca patronul sa nu primeasca amenda pentru neregulile constatate au primit mita suma de 10 mii de lei. Banii au fost primiti pentru ca in schimb, cei doi inculpati sa nu retina toate neregulile depistate la control si pentru a aplica o amenda mai mica decat cea data in urma cu un an la aceeasi firma. La finalizarea cercetarilor procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a celor doi in stare de libertate. Pana acum barbatii au lucrat ca inspectori antifrauda in cadrul Directiei Generale Antifrauda Fiscala-Regionala Sibiu. Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Harghita. Ancheta s-a desfasurat cu sprijinul celor de la SRI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

La un pas de moarte dupa ce a adormit la volan

Accident grav pe DN7 in zona Lazaret. Un tanar de 23 de ani a intrat pe contrasens si s-a lovit de o autoutilitara dupa ce a adormit la volan. A fost nevoie de interventia celor de la descarcerare pentru a-l scoate pe tanarul sofer dintre fiarele contorsionate. Un accident deosebit […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro