Injunghiati de un om al strazii

Hila Ovidiu

3 persoane au fost injunghiate in cursul noptii de catre un om al strazii. Totul s-a petrecut pe Calea Dumbravii. Nu exista nicio relatie intre victime si agresor si nici intre victime intre ele. Agresorul a fost internat la Psihiatrie si daca se va dovedi ca avea discernamant in momentul comiterii faptelor va da socoteala in fata legii.

Duminica seara, in jurul orei 20.00 un barbat fara adapost, suparat probabil pe conditia sociala pe care o are, a atacat cu un cutit mai multe persoane. Prima victima a agresorului in varsta de 47 de ani a fost o femeie care astepta in statia de autobuz. Barbatul nu s-a oprit insa aici! A urcat intr-un taxi unde a injunghiat soferul.  La scurt timp a atacat o alta femeie. Barbatul a fost imobilizat de catre un taximetrist si abia apoi a fost predat oamenilor legii. Agresorul a fost internat in Spitalul de Psihiatrie iar victimele sale au primit ingrijiri medicale la UPU Sibiu. Medicii de la Psihiatrie urmeaza sa stabileasca daca barbatul are sau nu probleme. Daca se va stabili faptul ca acesta avea discernamant in momentul comiterii faptelor va raspunde in fata legii. Politistii fac la momentul de fata cercetari pentru infractiuni re lovire si alte violente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aproximativ 700 de persoane imunizate antigripal

Speriati de numarul mare de viroze si pneumonii, sibienii au luat cu asalt cabinetele medicilor de familie pentru a se imuniza antigripal. In doar o saptamana au fost vaccinate aproximativ 700 de persoane. In prima saptamana de vaccinare aproximativ 700 de persoane au fost imunizate antigripal. Majoritatea sunt varstnici. Au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro