Infractori retinuti

Hila Ovidiu

2 persoane au ajuns in arest dupa ce pe numele lor au fost emise mandate de retinere. Unul dintre barbati este urmarit international. Tanarul este acuzat de omor.

inexPrimul dintre retinuti este un tanar de 22 de ani din Dambovita. Barbatul este acuzat de crima. Omorul s-a produs in Spania. La mijloc este o poveste amoroasa. Tanarul locuia in Madrid in casa unui spaniol mai in varsta cu care intretinea relatii sexuale. L-ar fi ucis pe cel din urma prin asfixiere. Autoritatile spaniole au emis mandatul european de arestare la data de 7 octombrie, condamnandu-l pe dambovitean pentru omor. Ucigasul de 22 de ani a fost prins la Sibiu. Barbatul a fost prezentat Curtii de Apel Alba Iulia in aceasta dimineata. Cel de-al doilea retinut este ub barbat de 48 de ani din Tilisca. Acesta este condamnat de catre Tribunalul Olt la 2 ani de inchisoare pentru furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ciobani suspecti de crima

Potentiala crima la Porumbacu de Jos. Un tanar ar fi fost ucis acolo in urma cu aproximativ 3 luni. Anchetele sunt in plina desfasurare. Macabra descoperire a fost facuta dupa ce 2 dintre ciobani s-au luat la cearta. Unul dintre ei l-a amenintat pe celalalt ca daca nu se potoleste […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro