Infractiuni rutiere

Hila Ovidiu

13 infracţiuni la regimul rutier au fost constatate în acest weekend de poliţiştii rutieri. Pe primul loc in top sunt cei care au condus masini neinmatriculate.

infractiuni-rutierePe primul loc in topul dosarelor penale sunt detasat conducatorii auto de masini neinmatriculate. Numai pe DN 1, in cursul zilei de duminica oamenii legii au depistat 9 astfel de soferi certati cu legea. Alti 3 conducatori auto sunt cercetati penal dupa ce au fost prinsi la volan sub influenta bauturilor alcoolice. Unul dintre soferii beti are doar 22 de ani si a ajuns in mainile politistilor dupa ce in Cisnadie a produs un autoaccident. Di cauza alcoolului tanarul n-a mai stiut ce face a pierdut directia si s-a oprit in stalpii ornamentali de pe marginea drumului. Etilotestul a aratat in cazul acestuia 1,05 mg/l alcool pur in aerul respirat.
Ultimul dosar penal i-a fost intocmit unui tanar din Cristian pe care politistii l-au identificat conducand o motocicleta desi nu avea niciun tip de permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se angajaza asistenti maternali profesionisti

Se cauta asistenti maternali! Sunt disponibile 15 locuri. Dosarele se pot depunela DGASPC Sibiu. Cei care vor sa devina asistenti maternali trebuie sa aiba capacitate deplina de exerecitiu, sa fie din Sibiu si sa detina locuinta. De asemenea trebuie sa aiba cel mult 4 copii, sa fie absolvent de cel […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro