Informare meteo de vreme rea

Hila Ovidiu

Se strica vremea! Meteorologii au emis o informare de vreme rea pentru toata tara. Aceasta este valabila pana marti seara la ora 23.00. Sibiul a fost luni sub cod galben de vant.

Nici nu a venit macar luna decembrie insa iarna pare ca vrea sa isi intre deja in drepturi. Meteorologii spun ca pana in data de 29 noiembrie la ora 23.00 vremea se va raci semnificativ si vom avea parte de precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare, de intensificari ale vantului si viscol in zonele montane. In noaptea de luni spre marti, dar mai ales in cursul zilei de marti, vremea se va raci in toata tara si va ninge. Temporar, vantul va avea intensificari cu viteze ce pot oscila intre 50 si 60 de kilometri la ora in timp ce in zonele montane se poate ajunge si pana la 70 de kilometri la rafala, viscolind zapada. Sibiul a fost luni intre orele 10.00 si 14.00 sub cod galben de vant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Concert extraordinar la Filarmonica

Concert simfonic extraordinar dedicat Zilei Nationale la Filarmonica de Stat din Sibiu. Vor urca pe scena pianista Ioana Lupascu iar dirijor va fi Gheorghe Costin. Spectacolul este programat sa inceapa de la ora 19.00. Orchestra Simfonica a Filarmonicii sibiene va fi condusa de catre dirijorul Gheorghe Costin iar solista acestui […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro