Inchis pentru tentativa de omor

Hila Ovidiu

Un barbat de 48 de ani va merge dupa gratii pentru tetativa de omor. Acesta a fost condamnat la 7 ani si 10 luni de inchisoare dupa ce in 2014 a dat foc unui alt om si a incendiat obiecte aflate in incinta unei societati comerciale.

Barbatul a fost prins de catre politistii Compartimentului Urmariri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale din Sibiu. Acesta a fost condamnat de catre Tribunal la executarea pedepsei de 7 ani si 10 luni de inchisoare pentru ca in noaptea dintre 8 spre 9 mai 2014, pe fondul consumului de alcool, a stropit cu substante inflamabile un sibian in varsta de 31 de ani si i-a dat foc. Victima s-a ales cu rani care aproape ca i-au pus viata in pericol. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns agresorul a dat foc si mai multor obiecte aflate in incinta unei societati comerciale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

In judetul Sibiu este apa potabila

In judetul Sibiu avem apa potabila. Declaratia apartine sefului Directiei de Sanatate Publica Gabriel Budescu dupa ce o fundatie din Sibiu a anuntat ca aproape 30 de localitati din judet nu ar avea apa potabila.O fundatie din Sibiu a anuntat in cursul acestei zile ca 28 de comune din Sibiu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro