Incepe Romaniacs

Hila Ovidiu

In 13 iunie aproximativ 200 de rideri dint toate colturile lumii isi tureaza la maxim motoarele in Sibiu. Miercuri se da startul celei mai dificile competitii de enduro din intreaga lume. La editia de anul acesta participa si 4 romani.

Aproximativ 200 de rideri vor lua startul miercuri la Prologul Romaniacs. Vorbim despre cea mai grea competitie de enduro din lume. La editia de anul acesta vor participa concurenti de pe toate continentele. Lor li se adaufa pentru prima oara 4 romani. Competitia de anul acesta a fost gandita in asa fel incat sa reprezinte o adevarata provocare pentru rider si un adevarat spectacol pentru cei care vin sa ii urmareasca si sa ii sustina. Cel mai dificil traseu este pentru clasa Pro unde lupta pentru titlu se va da cel mai probabil intre Chris Birch, Graham Jarvis si Andreas Lettenbichler, toti trei campioni mondiali, si cu cate un titlu Romaniacs adjudecat. Urmatoarele clase in ordinea dificultatii sunt Expert Single, Expert Team, Hobby Single si Hobby Team.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Evenimente unul si unul in iunie

Luna iunie se anunta incarcata de evenimente dedicate publicului larg. Competitii sportive, festivaluri si concerte inedite sunt doar cateva dintre actiunile care vor avea loc in oras spre deliciul sibienilor si de asemenea, al turistilor care ne viziteaza. Luna iunie se anunta una plina de evenimente culturale si sportive. Spre […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro