Incepe Cupa pentru CSU

Hila Ovidiu

CSU Atlassib va juca in primul tur al Cupei Romaniei intr-o grupa din care vor mai face parte gruparile Timba Timisoara, Farul Constanta si SCM Craiova.

Federatia Romana de Baschet a stabilit modul de desfasurare al Cupei Romaniei la baschet masculin, editia 2012 – 2013. Astfel, echipele Gaz Metan Medias, CSU Ploiesti, Elba Timisoara si BCM U Pitesti vor fi calificate din oficiu in Turul doi pentru ca evolueaza in Cupele Europene. Celelalte echipe au fost impartite in trei grupe a cate patru echipe care vor evolua pe teren neutru in perioada 28-30 septembrie. Mai departe se califica prima clasata si cel mai bine clasat loc doi din primele trei serii. CSU Sibiu face parte din grupa 1, alaturi de Timba Timisoara, Farul Constanta si SCM Craiova. Totodata, Federatia Romana de Baschet a stabilit si tintarul primelor etape din viitoarea editie de campionat. CSU Sibiu va avea parte de adversari redutabili in primele runde. Astfel, grupartea antrenata de Dragan Petricevic va evolua in prima etapa din campionatul national de baschet masculin in deplasare. Universitarii vor merge la Tg Jiu, acolo unde vor juca impotriva gorjenilor de la Energia Rovinari. CSU Atlassib Sibiu va evolua apoi in etapa a II-a pe teren propriu in sala Transilvania, cu U Mobitelco Cluj Napoca. In fine, in etapa a III-a, sibienii merg la Oradea pentru meciul cu CSM din localitate.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Activitati de vacanta

Veselie si multa voie buna la sectia pentru copii a Bibliotecii Judetene Astra. Aici au inceput activitatile de vacanta. Reprezentantii institutiei alaturi de voluntarii bibliotecii le-au pregatit tinerilor un program plin cu activitati care mai de care mai interesante. In fiecare zi de luni si pana vineri intre orele 12.00 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro