Incep probele scrise la BAC

Hila Ovidiu

Incepe greul examenului de BAC. Daca pana acum absolventii de liceu au sustinut doar probe teoretice la care au primit calificative, din 2 iulie acestia vor sustine probele scrise. Prima dintre ele este cea de limba si literatura romana.

Daca probele pe care le-au sustinut pana acum au fost floare la ureche, ei bine de luni absolventii de liceu inscrisi in sesiunea de vara a bacalaureatului incep sa transpire pe bune din cauza emotiilor. In 2 iulie acestia vor sustine prima proba scrisa. Emotiile vor fi cu atat mai mari cu cat pe perioada examenelor tinerii nu vor fi supravegheati doar de catre profesori ci si de camere video. Candidatii la bac vor sustine in saptamana urmatoare dupa caz trei sau patru probe scrise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se scumpeste lumina!

Pretul la energie electrica va creste din nou.  Pentru toate categoriile de consumatori de la 1 iulie, facturile vor fi mai mari cu 5 la suta. Electrica justifica acest lucru ca fiind o  ajustare a costurilor de productie, transport si distributie cu rata inflatiei si respectarea angajamentelor asumate fata de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro