Incasari de un milion

Hila Ovidiu

Incasari de aproximativ un milion de lei din taxe si impozite in doar cateva zile. Sibienii s-au grabit sa isi plateasca darile catre stat. Cei care si-au achitat integral impozitul pe masini si imobile au beneficiat de o reducere de 10 procente din suma totala.Ghiseele de colectare a taxelor si impozitelor s-au deschis inca de la inceputul saptamanii. Acestea au fost asaltate de catre sibieni care vor sa scape de darile catre stat. Cei care isi achita integral impozitele pe case, terenuri si masini beneficiaza de o reducere din suma totala. Numai in prima zi de incasari au fost taiate peste 2600 de chitante. Platile s-au efectuat la Directia Fiscala sau la Posta. Suma totala incasata afost de 360 de mii de lei. in ziua urmatoare alti aproape 2300 de sibieni s-au grabit sa isi plateasca impozitele. Suma incasata a fost de 343 de mii de lei. La mijlocul saptamanii s-au facut incasari in valoare de 256 de mii de lei.
Cei care vor sa evite cozile de la ghisee pot plati on-line pe site-ul primariei. Tot ce trebuie sa faca este sa isi creeze un cont si cu ajutorul datelor de pe card sa efectueze plata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

La Urgente dupa ce au consumat heroina

2 persoane au ajuns la spitalul din Sibiu dupa ce au consumat droguri de mare risc. Cei doi pacienti, o femeie din Alba si un cetatean austriac au fost lasati sa plece acasa dupa ce au fost stabilizati de medici. 2 turisti pusi pe distractie au ajuns in cursul noptii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro