Inca un pas pentru Referendum

Hila Ovidiu

S-a facut inca un pas in demersul pentru Referendum. Deputatii si senatorii au dat in unanimitate aviz favorabil solicitarii presedintelui Klaus Iohannis. Seful statului poate incepe pregatirile pentru a chema romanii la urne pe tema continuarii luptei anticoruptie.

Deputatii si senatorii au dat, in unanimitate, aviz favorabil realizarii unui referendum pe justitie chiar daca avizul lor este unul consultativ si nu legislativ. Seful statului este cel care acum trebuie sa demareze procedura de organizare si sa stabileasca intrebarea sau intrebarile cu privire la care romanii vor fi chemati la urne pentru a-si exprima opinia. Interesant este faptul ca reprezentantii tuturor partidelor s-au aratat de acord cu ideea de Referendum pe justitie. Reamintim faptul ca presedintele Klaus Iohannis a declansat procedura pentru organizarea referendumului privitor la continuarea luptei impotriva coruptiei in data de 24 ianuarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Adio cozi!

Sibienii care vor sa isi plateasca taxele si impozitele cat mai rapid si fara stat la cozi au acum o noua posibilitate de a-si achita darile catre stat. Platile, inclusiv cea pentru salubritate, se pot face prin pay-point. Pentru cei care s-au saturat sa stea la cozi pentru a-si plati […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro