In strda pentru sustinerea Laurei Condruta Kovesi

Hila Ovidiu

Internautii se pregatesc de o noua iesire in strada. De aceasta data este vorba despre un protest de sustinere a Laurei Codruta Kovesi. S-a depus inclusiv o cerere la Primarie pentru a se obtine avizele necesare adunarii publice.

Reprezentantii miscarii de strada “Va vedem din Sibiu” se mobilizeaza pe internet pentru un protest de mare amploare. Acesta este dedicat sustinerii Laurei Condruta Kovesi si este programat pentru seara zilei de vineri. S-a depus inclusiv cerere la Primarie pentru ocuparea domeniului public.

Actiunea este programata sa inceapa la ora 18.00 si sa dureze cateva ore. Prin acest demers se doreste transmiterea transmiterea unui mesaj de sustinere a luptei anticoruptie si de sustinere a fostei sefe DNA care a fost citata la Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie ca suspecta de luare de mita, abuz in serviciu si marturie mincionoasa.

In apararea Laurei Codruta Kovesi a sarit si Seful Statului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Suspect de gripa, decedat inainte sa mai poata ajunge la spital

Sfarsit tragic pentru un barbat suspect de gripa, din Sibiu. Omul a refuzat vaccinarea, s-a imbolnavit, s-a tratat acasa insa starea lui de sanatate s-a inrautatit. Cand a sunat la Salvare, a fost prea tarziu… barbatul a decedat pana sa apuce sa fie dus la spital. Barbatul in varsta de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro