In coma dupa o altercatie cu vecinii de cartier

Hila Ovidiu

Alcoolul a facut din nou victime. Un barbat de 43 de ani a ajuns la spital in coma dupa ce a consumat alcool si s-a luat la harta cu 2 vecini de cartier. Totul s-a intamplat in cursul serii trecute in zona Ciresica.

Inainte de ora 18.00 victima insotita de un amic a mers la un local din zona unde a petrecut. Pe fondul consumului de alcool cei doi s-au luat la harta. Au fost scosi afara din local de catre barmani iar cei doi si-au continuat disputa in strada. In peisaj a aparut si cel de-al treilea vecin din cartier care a intervenit in scandal de partea agresorului. Victimei i-a fost aplicata o corectie pe baza de “ploaie de pumni”. Barbatul de 43 de ani s-a dezechilibrat si a cazut lovindu-se cu capul de asfalt. Victima a fost de urgenta transportata la spital insa se afla in coma. In functie de starea de sanatate a victimei agresorul isi va primi pedeapsa. Cel mai probabil Parchetul va instrumenta acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Deces din cauza gripei

Sibiul a inregistrat primul deces de gripa din acest an. Victima a fost o tanara de 28 de ani infectata cu virus pandemic. Tanara suferea de obezitate iar la inceputul acestei luni a ajuns in spital cu pneumonie acuta bilaterala. De la Pneumoftiziologie femeia a fost mutata de urgenta la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro