În atenția tuturor beneficiarilor serviciilor oferite de AJOFM Sibiu

stiri redactie

Având în vedere restricțiile impuse de intrarea județului Sibiu în scenariul roșu din cauza pandemiei Covid-19, AJOFM Sibiu solicită tuturor beneficiarilor serviciilor oferite de către agenție(persoane fizice/juridice),transmiterea online a documentelor(dosare de șomaj,solicitare prime,cereri eliberare adeverințe,cereri de suspendare,de repunere în plată,situația locurilor de muncă vacante/ocupate,înștiințarea privind încadrarea în muncă, documentele justificative pentru subvenționarea locurilor de muncă) la următoarele adrese de e-mail:

ajofm@sb.anofm.ro

sibiu@anofm.gov.ro

Pentru orice alte informații vă rugăm să ne contactați la următoarele numere de telefon: 0269/210882 sau 0269/210567.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă rugăm să ne sprijiniți în demersul nostru de a proteja sănătatea dumneavoastră precum și a angajaților AJOFM Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Argeş - UPDATE/PERCHEZITII PENTRU DESTRUCTURAREA UNEI GRUPARI SPECIALIZATE IN TRAFIC DE PERSOANE

În urma celor 7 percheziții domiciliare, efectuate la data de 11 noiembrie a.c., în județul Argeș, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești au descoperit și ridicat bani, telefoane mobile, cartele telefonice, carduri bancare și […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro