Imprumuturi de 1,3 milioane

Hila Ovidiu

Pentru a-si asigura masa de Pasti sute de pensionari si-au facut credite la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor. Institutia a inregistrat o crestere cu 25 de procente atat a numarului de cereri cat si a sumelor acordate.

pensionariPentru a fi siguri ca vor avea bani sa isi plateasca facturi pentru ultima luna de iarna si ca le vor ramane bani si pentru masa de Pasti sau chiar medicamente pensionarii din Sibiu s-au grabit sa faca rost de bani. Cum nu au de unde sa se imprumute de sume mari oamenii au ales forma de creditare special destinata batranilor de la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor. In luna martie numarul de imprumuturi dar si sumele acordate au fost in crestere cu 25 de procente. Pentru a putea beneficia de imprumuturi pensionarii trebuie sa indeplineasca mai multe conditii. Prima dintre ele este aceea de a deveni membru CARP. Dupa o anumita perioada de cotizatie pensionarii membri pot beneficia de imprumuturi. Valoarea acestora este de la 500 pana la 10 mii de lei in functie de pensia fiecaruia si de numarul de rate la care se incadreaza. Daca in primele doua luni ale anului cei mai multi pensionari au ales sa se indatoreze cu sume mici, in martie sumele imprumutate au crescut cu cel putin cateva sute de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sesiune de curatenie

Studenti si profesori si-au dat mana vieneri pentru a realiza o ampla actiune de curatenie a mediului. Participantii au inceput de undeva din zona Gradinii Zoologice si au continuat sa stranga toate gunoaiele intalnite in cale pana in zona parcului Sub Arini. Studenti si profesori din Sibiu au demarat vineri […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro