Impreuna pentru comunitate

Hila Ovidiu

Cu ocazia implinirii a 100 de  ani de existenta, o firma internationala care activeaza si la Sibiu le-a oferit un dar binevenit copiilor de la Centrul de Plasament Gulliver. Reprezentantii firmei au renovat mai multe incaperi ale cladirii care gazduieste Centrul si au oferit alimente de stricta necesitate pentru tineri.

 

Sub deviza” impreuna pentru comunitate”, o firma internationala care activeaza si la Sibiu s-a gandit sa marcheze intr-un mod inedit implinirea a 100 de ani de existenta. Angajati ai firmei s-au apucat de renovat incaperile Centrului de Plasament Gulliver din Sibiu si in plus, firma a cumparat si alimente de stricta necesitate pentru bucataria Centrului.  La Centrul de Plasament Gulliver din Sibiu locuiesc la ora actuala 29 de tineri liceeni care au fost abandonati de parinti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hoti dupa gratii

Doi barbati au fost prinsi in aceasta saptamana de catre politistii sibieni, dupa ce au sustras bunuri din mai multe locuinte. Unul dintre cei doi isi va petrece urmatoarea luna dupa gratii, iar cel de-al doilea a scapat doar cu interdictia de a parasi localitatea. Politistii sibieni au reusit sa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro