Impozite achitate pe ultima suta de metri

Hila Ovidiu

Aproape 800 de oameni au stat la coada in ultimele doua zile pentru a-si achita taxele si impozitele. Vorbim despre cei care au lasat darile catre stat pe ultima suta de metri iar acum s-au grabit sa incheie anul fiscal pentru a nu trece cu datorii in noul an. Cei care nu au apucat insa sa ajunga la ghisee vor plati penalizari la anul.

Sute de sibieni au luat cu asalt in zilele de 27 si 28 decembrie ghiseele primariei pentru a-si plati darile catre stat. Oamenii au vrut pe de-o parte sa treaca fara datorii in noul an iar pe de alta parte sa fie scutiti de eventualele penalizari pe care ar fi fost nevoiti sa le achite incepand cu anul viitor. Vineri a fost ultima zi din acest an in care ghiseele au mai fost deschise. Ghiseele se vor deschide pentru achitarea impoziltelor in 3 ianuarie 2013 pentru persoanele fizice si din 9 ianuarie pentru cele juridice. Cei care isi achita in primele trei luni ale anului impozitele catre stat beneficiaza si de o bonificatie. In anul 2012 aceasta a fost de 5 la suta din suma totala pe care o aveau de achitat. La polul opus, cei care nu si-au achitat in timp util taxele vor fi nevoiti sa plateasca penalizari. Acestea se calculeaza in functie de fiecare zi de intarziere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Fara petarde de Revelion

Cei care vor sa foloseasca pirotehnice cu grad mare de risc o pot face doar cu aviz special. De asemenea nu oricine poate folosi artificii. Pentru show-urile luminoase este nevoie de artificieri profesionisti. Fara pirotehnice de risc ridicat in noaptea de Revelion. Cei care iubesc spectacolele luminoase le pot proiecta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro