Iluminat public nou

Hila Ovidiu

Calea Trnisorului si Calea Poplacii vor beneficia de un nou sistem de iluminat. Pe prima dintre strazile amintite lucrarile au inceput deja, iar pe cealalta vor incepe abia in anul urmator. Noul sistem de iluminat public va fi asemenator cu cel din zona istorica a orasului.

Lucrarile pe Calea Turnisorului au inceput deja si se vor incheia anul viitor. Aici vor fi montati 64 de stalpi de iluminat cu o inaltime de 10 metri. Modernizarea iluminatului public vine dupa ce pe aceasta strada au avut loc lucrari de reabhilitare la retelele de apa, canalizare si gaz. De asemenea retelele suspendate au fost coborate in subteran.Lucrarile la iluminatul public vor incepe abia in primavara anului viitor cand vor fi gata cele de modernizare a strazii. Montarea celor 94 de stalpi de aici va costa perste 450 de mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vinul baronului lansat la Brukenthal

Tot de Ziua Nationala cei de la Brukenthal au lansat sampania si vinul Baronului Brukenthal. Cele doua licori sunt produse in podgoriile de la Simleu Silvaniei. Acestea sunt deja puse in vanzare la magazinele muzeului. In saloanele baronului von Brukenthal de 1 Decembrie au fost lansate 2 sortimente de vin. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro