Iepurasul a fost sarac in locuri de munca

Iepurasul nu a venit cu locuri de munca pentru aceasta saptamana. La Sibiu in aceasta perioada  sunt disponibile mai putin de 200 de locuri de munca. Se asteapta insa o crestere semnificativa a numarului acestora la finele lunii.

Iepurasul nu pare sa fie prea darnic cu cei care in momentul de fata sunt in cautarea unui loc de munca. La ora actuala in judet prin intermediul Agentiei Judetene pentru Ocupoarea Fortei de munca sunt disponibile doar 188 de posturi vacante. Dintre acestea aproape 30 sunt pentru cei cu studii superioare. Ofertele sunt disponibile doar pentru Sibiu, Medias si Agnita. Trei sferturi dintre ele sunt oferite de catre angajatori din Municipiul Sibiu. Vorbim despre 144 de locuri de munca, in timp ce la Medias 7 agenti economici cauta 25 de potentiali angajati. La Agnita sunt disponibile 21 de locuri de munca. Cel mai probabil oferta nu foarte generoasa se datoreaza si perioadei sarbatorilor pascale. Este posibil ca incepand din aceasta saptamana si pana la finele lunii numarul locurilor de munca vacante sa creasca, mai ales ca in 27 aprilie va avea loc Bursa Generala a Locurilor de Munca, unul dintre cele mai mari evenimente de gen de pe parcursul anului.

One thought on “Iepurasul a fost sarac in locuri de munca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hotii n-au avut liber de Pasti

Hotii specializati pe furturile din autoturisme nu si-au luat liber de sarbatori.  Cum aceste infractiuni se inmultesc vazand cu ochii, politistii va recomanda sa aveti grija unde parcati masina si sa nu lasati nimic la vedere pe bancheta. De asemenea soferii de tir sunt sfatuiti sa innopteze in parcari special […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro