Icoana facatoare de minuni, adusa la Sibiu

Icoana Maicii Domnului din Kazan revine la Sibiu. Pentru cel de-al doilea an consecutiv icoana facatoare de minuni va putea fi cinstita de catre credinciosi in Biserica de pe strada Dealului.

Icoana facatoare de minuni are o vechime de peste 700 de ani.si se diferentiaza de restul picturilor eclesiastice prin faptul ca are la vedere o singura mana, cea care binecuvanteaza.

Se spune ca icoana a scapat ca prin minune dintr-un incendiu mistuitor insa a ramas prinsa intre daramaturi.

Maica Domnului s-a aratat in vis unei copile spinandu-i inde sa caute. Insotita de mama, copila a cautat in locul indicat si a gasit icoana. Aceasta a fost depusa intr-o biserica din localitatea ruseasca Kazan. Aici a infaptuit prima minune, vindecand un nevazator. De atunci si pana in zilele noastre se spune ca s-a pierdut sirul vindecarilor sufletesti si trupesti infaptuite de icoana.

Icoana Maicii Domnului din Kazan, considerata cea mai valoroasa facatoare de minuni din intreaga Rusie vine la Sibiu in data de 1 august si poposeste la Biserica Sfantul Ioan Iacob Romanul pana in data de 8 august. Credinciosii i se vor putea inchina zilnic intre orele 08.00 si 20.00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Agresor lasat in libertate dupa ce "a tras" de o fetita de 7 ani

 Decizie scandaloasa a procurorilor sibieni! In timp ce o tara intreaga plange cele doua fee care si-au gasit sfarsitul in mainile calaului de la Caracal, la Sibiu un potential pedofil este lasat in libertate. Barbatul in cauza este banuit ca a agresat o fetita de 7 ani pe strada Lunga […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro