Iarna va poate crea probleme de sanatate

Hila Ovidiu

Iarna si-a intrat pe deplin in drepturi parca mai devreme de obicei. Sunt ani buni de cand in Sibiu n-a mai cazut atata zapada. Medicii ne ofera cateva sfaturi utile pentru a scapa de bolile de sezon.

Iarna este unul dintre anotimpurile care marcheaza de cele mai multe ori sanatatea oamenilor. Cum aceasta a venit in acest an mult mai in forta de cat se astepta oricine, medicii ne dau cateva sfaturi pentru a ne proteja de carentele de vitamine, degeraturi sau boli specifice anotimpului rece. Printre acestea se numara scurtele iesiri in aer liber atunci cand nu este ger naprasnic, adaptarea tinutei la vremea de afara, evitarea contactului cu persoane racite sau gripate si consumul de alimente bogate in vitamine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Firmele de deszapezire n-au putut face fata

Iarna a venit in forta la Sibiu. Din data de 8 decembrie si pana in aceasta dimineata firmele care se ocupa de deszapezire au avut peste 200 de intervenitii. Ninsoarea a fost insa atat de abundenta incat plugurile aproape ca nu au facut fata. Cei mai afectati de starea strazilor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro