Iarna revine in forta!!!

Hila Ovidiu

Atunci cand ne asteptam mai putin primavara pare sa piarda din nou teren. ANM a emis o avertizare meteo de vant puternic si ninsori pentru mai multe judete ale tarii. Printre acestea se numara si Sibiul.

Credeati ca am scapat de iarna??? V-ati inselat! Pentru urmatoarele doua zile aceasta pare sa revina in forta in Romania. Specialistii in meteorologie au emis o avertizare pentru perioada 11-12 martie. Aceasta va intra in vigoare duminica la ora 14 si ramane valabila pana luni seara la ora 20.00. In acest interval sunt asteptate precipitatii sub forma de ninsoare la care se adauga vant puternic ce va atinge pana la 60 de kilometri pe ora. La munte va ninge iar vantul poate depasi viteze de 70-80 de km/h viscolind zapada. Specialistii mai spun ca vor fi si conditii de formare a poleiului asa ca cei care au de parcurs drumuri lungi cu masina in aceasta perioada trebuie sa fie foarte prudenti.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se intoarce iarna?

Iarna revine in forta. Atunci cand ne asteptam mai putin primavara pare sa piarda din nou teren. ANM a emis o avertizare meteo de vant puternic si ninsori pentru mai multe judete ale tarii. Printre acestea se numara si Sibiul.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro