I-a furat banii

Hila Ovidiu

O tanara in varsta de 23 de ani este cercetata pentru furt.  Impreuna cu mai multi prie­teni, ea a furat din borseta unui barbat. Pagubitul s-a asezat la coada intr-un fast food, si a lasat getuta pe masa. Tipetele martorilor l-a facut sa fuga dupa hoata pentru a-si recupera bunurile.

Fapta a avut loc, intr-un restaurant de tip fast-food, de pe Calea Dumbravii. Un echipaj de Jandarmerie a ajuns la  restaurant ca urmare a unei sesizari pe numarul unic de apeluri de urgenta 112. Prin intermediul acestui apel se reclama faptul ca mai multi tineri au sustras din restaurant o borseta cu bunuri personale apartinand unui client. Echipajul de Jandarmerie a ajuns la fata locului si a discutat cu victima.  Din descrierile si sem­nalmentele facute de martori, s-a reusit, in scurt timp, identi­ficarea si prinderea in apro­prie­re a persoanei care a comis fapta. Asupra acesteia au fost gasite suma de 120 Euro, 27 lei si un smart­phone, bunuri sustrase din borseta persoanei vata­mate. Tanara poate ajunge dupa gratii pentru furt calificat. Ea si-a recunoscut fapta si spune ca este prima data cand a furat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sofer neatent

Accident langa Piata Cibin! Un autoturism a fost spulberat de un autobuz, caruia nu i-a acordat prioritate in trafic. Atat pasagerii din autobuz cat si cei din Dacia Logan au scapat nevatamati dar, s-au ales cu o sperietura zdravana. Evenimentul rutier a avut loc luni seara pe o ploaie torentiala. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro