Hoti prinsi de jandarmi

Hila Ovidiu

Autorii unui furt din auto au fost prinsi in cursul noptii de catre jandarmii sibieni. Cei doi tineri au fost fost opriti de oamenii legii pe Calea Dumbravii. Cei doi sunt recidivisti.

inde

Jandarmii sibiani patrulau in timpul programului pe Calea Dumbravii cand au vazut 2 tineri care aveau un comportament bizar in momentul in care incercau sa intre intr-un taxi. I-au legitimat pe cei doi, iar in urma perchezitiei au aflat ca tinerii tocmai furasera bunuri dintr-o masina. Cei doi tineri de 16 si 18 ani erau recidivisti. Asupra lor oamenii legii au gasit un GPS, un radio-casetofon si un dispozitiv cu energie electrostatica. Prejudiciul creat a fost estimat la aproximativ 1500 de lei. Luati la intrebari, cei doi hoti au spus ca au furat bunurile pentru a le vinde ulterior in incercarea de a face bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Stress=Psoriazis!!!

Stress-ul poate provoca psoriazis. Numarul celor care sufera de aceasta maladie creste de la un an la altul. Din pacate tot mai multi oameni aleg sa se trateze “dupa ureche” si nu apeleaza la un specialist dermatolog. Netratat psoriazisul poate duce la probleme grave de sanatate. Stresul ne omoara incet! […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro