Hoti prinsi

Hila Ovidiu

Aproape dadusera lovitura in prima saptamana din septembrie. Vorbim despre 4 hoti care au lasat niste poplaceni fara bijuterii, bunuri si valuta creand un prejudiciu de peste 12 mii de euro. Hotii au fost prinsi de catre politistii sibieni in colaborare cu cei din Craiova.

Minciuna si hotia au picioare scurte. Ne-o dovedesc politistii sibieni care au reusit sa prinda hotii care in data de 7 septembrie au „saracit” la propriu o familie din comuna Poplaca. Infractorii, 3 femei si un barbat au intrat in locuinta poplacenilor si au plecat de acolo cu sumele de 9 mii de euro, 14 mii de lei si bijuterii din aur in valoare de 4 mii de lei. Dupa anchete si colaborari intre politistii sibieni si cei craioveni hotii au fost prinsi.

Cele 3 femei cu varste de 27, 38 si 51 de ani risca sa ajunga dupa gratii. Complicele lor, barbatul de 29 de ani a fost pus sub control judiciar. Politistii incearca acum sa stabileasca intreaga activitate infractionala a celor patru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai putini sibieni intepati de capuse

Numarul victimelor capuselor a scazut in ultimul sezon. Din martie si pana la finele lui octombrie au fost inregistrate 1177 cazuri. In aceeasi perioada a anului trecut au fost raportate peste 1700 de intepaturi de capusa. In cele 6 luni de monitorizare in spitalele din judetul nostru au cerut ajutor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro