Hoti minori prinsi de politisti

Hila Ovidiu

Doi tineri in varsta de 15 si 16 ani au fost prinsi de catre oamenii legii la scurt timp dupa ce au furat un boiler si instalatia aferenta dintr-un imobil parasit din Sibiu. Tinerii sunt acum cercetati pentru furt.

Cei doi tineri, in varsta de 15 si 16 ani, au fost identificati de un echipaj de politie pe strada Lunga din Sibiu. Baietii transportau mai multe bunuri, dar la vederea politistilor le-au abandonat si au luat-o la fuga, fapt ce a starnit suspiciunea oamenilor legii. Politistii au pornit pe urmele lor, si i-au prins repede. Luati la bani marunti, copiii au marturisit ca bunurile pe care le transportau, respectiv un boiler si instalatia aferenta, erau furate. In urma cercetarilor efectuate, politisitii au descoperit ca aceste bunuri au fost sustrase dintr-o locuinta abandonata din municipiul Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Viaductul Gara Mica se inchide din 24 iunie

Viaductul Gara Mica se inchide duminica dupa amiaza. Astfel din 24 iunie si pana la terminarea lucrarilor zona va fi inchisa traficului. Circulatia rutiera va fi deviata pe centura ocolitoare. De duminica dupa amiaza se inchide traficului zona Viaductului Gara Mica. Aici vor avea loc ample lucrari ce se vor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro