Hot prins

Hila Ovidiu

Inca un hot specializat pe furturi din locuinte a fost prins de politisti. De aceasta data este vorba despre un tanar in varsta de 21 de ani care a patruns intr-un imobil si a plecat de acolo cu aparatura electronica.

Cei 5 barbati retinuti ieri nu sunt singurii hoti specializati pe furturi din imobile prinsi de politistii sibieni. Lor li se adauga inca un tanar din Ocna Sibiului care este acuzat ca in perioada 1-18 octombrie a furat mai multe echipamente electronice dintr-o locuinta. Tanarul in varsta de 21 de ani a fost retinut de catre politisti pentru 24 de ore iar in cursul acestei zile a ajuns in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru furt calificat. Mentionam faptul ca barbatul nu era membru al gruparii infractionale destructurate de politisti la mijlocul acestei saptamani. In ceea ce ii priveste pe cei 5 membrii ai gruparii, 4 au fost arestatipreventiv. Singurul lasat acasa a fost minorul in varsta de 17 ani. Atat in cazul celor retinuti cat si in cazul tanarului prins in cursul serii trecute, cercetarile sunt continuate de catre politistii din Ocna Sibiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

"Dorian" si...sfarsitul lumii

V-ati gandit vreodata ce ati face daca maine ar fi sfarsitul lumii? Ati munci mai putin? V-ati distra mai mult? Ati pastra mai multi oameni aproape? Daca nu aveti raspuns la aceste intrebari mergeti sambata la Teatrul Gong si urmariti spectacolul de dans contemporat „Dorian”. Este o poveste fascinanta care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro