Gropi si iluminat stradal defect pe Stavilarului

Hila Ovidiu

Sibienii din cartierele marginase se plang tot mai des de starea deplorabila a strazilor. Oamenii s-au abonat pur si simplu la luari de cuvant in cadrul sedintelor de consiliu local. De aceasta data a fost randul celor de pe strada Stavilarului sa isi spuna pasurile.

26.03.2015 15:56Nu exista sedinta de Consiliu Local in care sibienii sa nu vina sa solicite dreptul de a-si spune pasurile. Cel mai adesea oamenii se plang de starea deplorabila a strazilor din cartierele marginase. Acum a sosit timpul celor din Turnisor. Mai exact cei care locuiesc pe strada Stavilarului. Daca dansul s-a plans de masinile abandonate la capatul strazii, de lipsa asfaltului si de buruienile pe care nu le taie nimeni, la fata locului, un alt sibian spune ca si-ar dori ca iluminatul stradal sa functioneze. Oamenii mai au insa de asteptat. Prioritatile pentru acest an au fost deja stabilite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ND 1, drumul mortii la Sibiu

DN1 este drumul mortii in judetul nostru. Cele mai multe accidente rutiere grave soldate cu pierderi de vieti omenesti au avut loc aici. Pe locul II in nefastul top se numara segmentul din Drumul National 7 care tranziteaza judetul nostru. In 2014 s-au inregistrat cresteri semnificative in ceea ce priveste […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro