Go, go, go

alin

Sportul la care Romania nu duce lipsa de campioni, se concentreaza in aceste zile la Sibiu. In urmatoarele zile, orasul nostru gazduieste cea mai mare competitie de GO din Europa – Congresul European de GO 2014. Timp de doua saptamani, peste 500 de jucatori de GO din toata lumea, in special Europa si Asia se vor intrece in cel mai vechi si complex joc de strategie din toate timpurile.

Ajuns la cea de-a 58-a editie, Congresul European de GO se va desfasura intre 26 iulie-9 august, la Sibiu si va reuni amatori si profesionisti ai jocului de GO, care vor avea ocazia sa isi arate abilitatile in acest sport, pentru care manifesta atat de multa pasiune. Doar aici se intampla ca, un ucrainean, blond, de 12 ani, se bate cu sanse egale cu un asiatic de 80 de ani. Pe langa evenimentul principal, pe parcursul Congresului participantii vor putea lua parte la lectii sustinute de profesionisti, la campionate de echipe, perechi, go rapid si multe alte evenimente legate de GO. In plus, timpul liber al doritorilor poate fi umplut cu o serie de activitati relaxante precum vizitarea Sibiului, fosta capitala culturala europeana si a imprejurimilor acestuia.De asemenea, in cadrul competitiei vor exista ateliere dedicate celor care sunt interesati de jocul de GO. Acestia vor avea sansa de a afla ce presupune practicarea unui asemenea sport, care este istoria celui mai vechi joc de strategie din toate timpurile, si chiar vor putea fi initiati in tainele GO-ului de catre instructori specializati.

Evenimentul reprezinta pentru jucatori o oportunitate de a-si imbunatatii strategia de joc, dar si de a socializa cu ceilalti participanti.

Printre cei mai importanti jucatori de GO care vor lua parte la Congres, se afla si romanii Catalin Taranu, Cristian Pop si Cornel Burzo, jucatori recunoscuti international.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cadou pentru baron!

Sambata, sibienii pot vizita gratuit Palatul Brukenthal. Cadoul vine din partea conducerii cu ocazia zilei de nastere a baronului. Sambata, 26 iulie, cu ocazia zilei de nastere a Baronului Samuel von Brukenthal, accesul vizitatorilor in Palatul Brukenthal este gratuit, exceptie facand expozitia Salvador Dali, Divina Commedia, pentru care se va […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro