Ghisee inchise in 15 august

Hila Ovidiu

In data de  15 august, ghiseele Serviciului Rutier, Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase si cel al Serviciului Cazier Judiciar vor fi inchise. De aemenea, examenul de redobandire al permisului in cazul suspendarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice se va desfasura in data de 16 august.

Examenul de verificare a cunoasterii regulilor de circulatie in cazul suspendarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice se va desfasura in data de 16 august. Decizia reprogramarii acestui examen a fost luata deoarece in data de 15 august este Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, iar aceasta zi a fost declarata nelucratoare. De asemenea, in aceasta zi vor fi inchise si ghiseele Serviciului Rutier, Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase si cel al Serviciului Cazier Judiciar din cadrul IPJ Sibiu. In mod normal, examenul de verificare a cunoasterii regulilor de circulaţie in cazul suspendarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice se desfasoara in fiecare zi de miercuri, intre orele 1012, la sediul A.C.R. Sibiu, situat pe str. Carlova din municipiul Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Rutierii, pe sosele in weekend

Si in acest sfarsit de saptamana politistii rutieri se vor afla la datorie. Oamenii legii vor desfasura actiuni pe linia indisciplinei pietonilor, a prevenirii excesului de viteza dar si pe linia prevenirii consumului de alcool la volan. Circulati cu mare grija in acest sfarsit de saptamana. Sfatul este valabiul atat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro