Furturile din societati comerciale, in crestere la Sibiu

Hila Ovidiu

Aveti un magazin sau un depozit? Montati-va sisteme de alarma si camere de supraveghere. Sunt singurele care va pot proteja in fata hotilor! Politistii spun ca in ultimele 6 luni ale anului numarul furturilor din societati comerciale a fost in continua crestere.

Exceptie facand cele 3 cazuri de furt din marile centre comerciale ale orasului unde hotii s-au infiltrat printre cumparatorii de buna credinta si au reusit astfel sa plece cu produsele fara a le achita insa la casa de marcat, cele mai multe furturi se produc pe timp de noapte cand de obicei in magazin sau depozit nu este nimeni.  Acolo unde au fost insa camere de supraveghere, acestea au apucat sa inregistreze secvente importante din timpul activitatii hotilor sau macar au reusit sa surprinda imagini cu faptasul inainte ca acesta sa dezactiveze sistemul de supraveghere. Politistii mai spun ca au intalnit situatii in care hotii au plecat fara sa fure nimic desi fortasera usa de acces sau chiar sparsesera un geam prin care sa se poata strecura inauntru. Ce i-a pus pe fuga? Sistemul de alarma!!!! Oamenii legii sunt de parere ca toti sibienii care detin magazine, magazii sau depozite ar trebui sa aiba astfel de sisteme de siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai putine cazuri de Lyme

Numarul cazurilor de boala Lyme incepe sa scada la Sibiu. in primele 10 luni ale acestui an au fost diagnosticate doar 26 de persoane. Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica spun ca in ciuda faptului ca numarul victimelor capuselor a fost in crestere in 2017, cel al persoanelor diagnosticate cu borelioza, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro