Furt de cetina

Hila Ovidiu

Politistii sibieni au confiscat cateva sute de kilograme de cetina. Crengile de brad fusesera furate cu scopul de a confectiona coronite. Cei 2 barbati prinsi in timp ce transportau crengile cu o caruta au fost amendati cu suma de 4 mii de lei. Politistii sibieni au oprit in trafic un atelaj hipo incarcat cu crengi de brad. Cei doi oameni care insoteau caruta nu au putut prezenta documente pentru cetina pe care o transportau. Cei doi le-au spus oamenilor legii ca aveau de gand sa foloseasca marfa pentru a realiza ornamente de Craciun pe care ulterior sa le vanda. Cei doi barbati, in varsta de 29 si 35 de ani, din Porumbacu de Sus, au primit amenzi usturatoare. Practic sunt nevoiti sa plateasca acum aproape dublul sumei pe care ar fi obtinut-o daca ar fi reusit sa confectioneze ornamentele si sa le vanda in totalitate. Pe langa faptul ca au fost amendati barbatilor le-a fost confiscata si intreaga cantitate de cetina de brad.
Politistii sibieni spun ca vor intensifica in perioada urmatoare actiunile pentru combaterea si prevenirea ilegalitatilor in domeniul comertului cu pomi, ornamente, coronite de Craciun dar si jucarii, produse alimentare, bauturi alcoolice si alte marfuri specifice sarbatorilor de iarna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Expozitie Mirela Maier-Miclaus

S-a desprins de latura clasică a tapiseriei si a creat niste lucrari minunate. Vorbim despre artista Mirela Maier-Miclăuș, care ne arata o noua fata a cusutului la masina. La Sibiu a avut loc vernisajul primei sale expozitii personale. Colaj, fir textil, cusături și chiar broderie. Asa a îmbinat artista motivele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro