Festivaluri pentru tinerii muzicieni

Hila Ovidiu

5 concursuri muzicale vor avea loc in acest an la Filarmonica sibiana. Printre cele mai gustate de public se nunara Festivalul International al Artei Lirice si Carl Filtsch. Toate vor avea loc in stagiunea de toamna.

indexA devenit deja o traditie ca la filarmonica sibiana sa aiba loc tot mai multe concursuri destinate tinerilor muzicieni. Asa pot fi descoperite noi talente. Pentru stagiunea din aceasta toamna sunt pregatite 5 mari concursuri. Vorbim aici despre Concursurile internationale Carl Filtsch si Vox Artis. Lor li se adauga si concursul “Jeunesses Musicales si bineinteles Festivalul International al Artei Lirice.
In ciuda concursurilor organizate de catre institutia sibiana artistii adevarati lipsesc. Si asta pentru ca din arta se castiga foarte putini bani, iar artistii cu adevarat talentati iau drumul strainatatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se schimba vremea...

Se schimba vremea! Meteorologii anunta ploi pentru urmatoarele zile. Politistii rutieri fac deja primele recomandari cu privire la circulatia in conditii meteo rutiere speciale. De asemenea cei care vor sa urce la munte sunt sfatuiti sa isi echipeze masinile cu anvelope de iarna. De joi temperaturile scad si ploile isi […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro