Feriti-va de frig

Hila Ovidiu

Gerul Bobotezei a venit cu cateva zile mai tarziu in acest an. Spre exemplu miercuri maxima zilei a fost de minus 7 grade Celsius. Medicii le recomanda batranilor, bolnavilor de plamani si cardiacilor sa evite deplasarile in aer liber pe astfel de temperaturi.

Daca va imaginati ca am scapat de iarna, sau macar de gerul Bobotezei, v-ati inselat cumplit. Frigul s-a abatut asupra tarii noastre iar mercurul din termometre se incapataneaza sa ramana la valori negative cel putin pana sambata. Miercuri de exemplu la orele pranzului in Sibiu se inregistrau minus 7 grade. Medicii spun ca la astfel de temperaturi scazute ar fi bine sa evitam iesirile in aer liber, iar daca ele sunt impetuos necesare sa ne imbracam adecvat daca vrem sa evitam racelile sau degeraturile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aproape 560 de dosare pentru eliberarea permisului intr-o singura zi

Numarul celor care au luat cu asalt serviciul permise de la Prefectura a crescut de mai bine de 10 ori fata de anul trecut. Numai intr-o singura zi au fost inregistrate aproximativ 560 de cereri in conditiile in care intr-o zi obisnuita nu treceau pe acolo mai mult de 50 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro