Femeie rapita de sot si complicii acesteia. 2 persoane retinute

Hila Ovidiu

Cum se aduc acasa sotiile in ziua de azi? Cu „japca”!!! O femeie a fost luata pe sus de 2 barbati, bagata intr-o masina si ar fi trebuit sa ajunga tocmai pana in Neamt. Politistii au intrat pe fir si au oprit rapirea. Femeia este acum libera iar 2 dintre cei 4 barbati care au lipsit-o de libertate sunt retinuti de politisti. Politistii sibieni au retinut 2 barbati acuzati ca au talharit o persoana si au lipsit de libertate o alta. Oamenii legii au inceput sa caute initial 4 barbati dupa ce au fost alertati de catre o sibianca in varsta de 22 de ani. Femeia le-a spus oamenilor legii ca a fost alaturi de o prietena la un pas sa fie rapita. De fapt, aceasta mersese la un punct de intalnire stabilit de comun acord cu sotul acesteia pentru a-si vedea copiii. Locul de intalnire era undeva pe drumul judetean 106. Aici insa, in locul copiilor au sosit 2 barbati care au obligat-o sa urce intr-o masina, iar un al treilea i-a agresat insotitoarea deposedand-o de telefonul mobil. Politistii au demarat imediat operatiunea de urmarire iar cu sprijinul politistilor din Neamt au reusit sa ii prinda pe rapitori. Asa au fost prinsi toti cei implicati in acest incident. Vorbim despre 4 barbati si victima care se aflau in drum spre Neamt. Cei patru au fost retinuti acolo initial iar mai apoi adusi cu escorta la Sibiu.
Au fost rentinuti 2 tineri cu varste cuprinse intre 25 si 27 de ani, ambii din Neamt. Cei doi merg in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aparatura ultramoderna pentru Centrul de Cercetare de la Spitalul Judetean

De vineri la Sibiu functioneaza unul dintre cele mai moderne centre de cercetare invaziva si non-invaziva in domeniul patologiei vasculare la adulti. Asta inseamna ca bolnavii de inima nu mai sunt nevoiti sa bata drumul pana la Cluj si Targu-Mures pentru a beneficia de investigatiile de care au nevoie. Centrul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro