Fara etnobotanice la Sibiu!?

Hila Ovidiu

Dupa doi ani de lupta acerba institutiile din Sibiu au invins. La ora actuala nu mai este niciun magazin de etnobotanice pe raza judetului. Cu toate acestea tinerii continua sa consume plantele halucinogene dupa ce si le comanda pe internet din alte judete.

 

Parteneriatul intre Politie, Prefectura si multe alte institutii cu atributii in ceea ce priveste stoparea  consumului de plante halucinogene in randul tinrilor pare sa fi fost un adevarat succes. Inca din 201o institutiile care au putere de control in ceea ce priveste siguranta si sanatatea cetatenilor au luat la bani marunti aceste magazine de vise, le-au amendat in repetate randuri si intr-un final unul cate unul le-au inchis. Pericolul nu este insa pe deplin inlaturat. Spre exemplu tinerii isi cumpara etnobotanice de pe internet de cand nu mai au niciun magazin in judetul nostru. Autoritatile vor ramane in alerta si in prioada urmatoare. De asemenea vor continua campaniile de constientizare asupra nocivitatii consumului de plante etnobotanice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Politia in actiune! Controale drastice!

Controale drastice in trafic. Politistii au anuntat pentru acest sfarsit de saptamana razii de proportii atat pe starzile din municipiu, cat si pe cele din judet. Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu vor desfasura in acest sfarsit de saptamana o serie de actiuni cu efective marite, atat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro