Extragere speciala la Loto, de Pasti la Loto

Hila Ovidiu

Desi potul cel mare l-a Loto a fost castigat, Loteria Romana a suplimentat castigurile pentru extragerea speciala de Pasti. Pana atunci insa, puteti lua un bilet pentru extragerea de duminica, unde castigurile pot fi deloc de neglijat.

 

Desi premiul cel mare de la categoria I la Loto 6/49  a fost deja castigat, pentru extragerea de duminica, 8 aprilie,  exista reporturi la toate categoriile. Astfel, cel mai mare report se inregistreaza la Joker, unde s-au adunat peste 5 milioane de lei. De asemenea, pentru extragerea speciala de Pasti,. Loteria Romana a suplimentat consistent fondurile de castig.  Pentru extragerea din data de 15 aprilie, datorita faptului ca fiecare bilet va participa la cate 2 extrageri, si pretul biletului se va dubla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cadouri traditionale

Vreti sa le faceti cadouri de Iepuras celor dragi dar nu stiti ce sa le cumparati? Ce ati zice de ceva traditional? La Galeriile de Arta Populara ale Muzeului Astra puteti gasi obiecte specifice sarbatorior pascale, toate confectionate manual. Daca de sarbatoarea Nasterii Domnului cu totii indiferent de varsta il […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro