Expozitie de gaini si iepuri

Hila Ovidiu

Sunt frumoase, mereu in tinuta de gala si au parteneri care mai de care mai eleganti. Nu vorbim despre niste domnisoare pasionate de fashion ci despre…cele mai frumoase galinacee din Sibiu. Iubitorii de pasari le pot admira intr-o hala din Piata Rahovei. Tot acolo pot fi admirati si cei mai dragalasi iepurasi! Pieptanate de catre posesori, coafate si inzestrate cu un penaj superb de la mama natura, “miss-galinaceele” si-au facut intrarea in scena in cursul zilei de vineri de la orele pranzului. Expozitia este compusa din aproximativ 100 de exemplare de perechi de galinacee colectionate de sibienii pasionati de aceste pasari. Lor li s-au adaugat si cateva zeci de exemplare de iepuri care mai de care mai frumosi si mai bine ingrijiti.
Printre vedetele galinacee s-au numarat exemplare din rasele brahma, herminat(se citeste hermina), wyandotte(se citeste viando, cu accent pe o) si bineinteles rasa consacrata romaneasca, gat-golas de Transilvania.
Iepurasii expusi au provenit din rase cum ar fi piticul colorat, californian, berbec german si urias german.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Politistii locali s-au pus pe treaba in cartierele sibiene

Politia locala a dat iama in cartierele sibiene. In doar 3 zile au fost aplicate 100 de amenzi. Actiunile vor continua si in perioada urmatoare. Dupa ce au fost acuzati ca nu-si fac treaba, dupa ce in cartierele sibiene s-au constatat mai bine de o suta de furturi din auto […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro