Evitati excesele alimentare!!!

Hila Ovidiu

Aveti grija cat si ce mancati. Medicii recomanda evitarea exceselor alimentare chiar daca pe masa de Pasti vor trona ouale rosii, cozonacul, drobul si multe alte bunataturi traditionale. Evitati si consumul mare de bauturi alcoolice, cafea sau tigari, mai ales daca ati tinut post.

Dupa aproximativ o luna si jumatate in care crestinii au tinut post cu siguranta deliciile de pe masa de Pasti le vor face cu ochiul si vor fi mai irezistibile ca nicicand. Atentie insa!!! S-ar putea ca organismul sa nu reziste la o schimbare atat de drastica in alimentatie. Pentru a evita problemele produse de consumul excesiv de alimente medicii spun ca este nevoie de moderatie si de cumpatare. Asta daca nu vreti sa ajungeti la urgente!!! Medicii ne mai spun si ca dupa o masa imbelsugata, stropita cu alcool si dreasa cu o cafea ar fi bine sa iesim la o plimbare si nu sa ne asezam in fata televizorului. In acest fel facem doua lucruri dintr-o data: ne protejam silueta si ajutam digestia.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Averile la control

Ai o vila iar in fata casei, o limuzina de lux? Atunci, asteapta controlul fiscului. Persoanele cu averi mari vor fi verificate de reprezentantii Directiei Judetene a Finantelor Publice Sibiu. Verificarile vor viza persoanele fizice ale caror venituri reale depasesc cu 50.000 de lei sumele declarate. In judetul Sibiu exista […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro