Eminesciana- recital vocal instrumental

Hila Ovidiu

Eminescu omagiat inca odata la Biblioteca Astra. In corpul vechi al institutiei culturale a avut loc la pranz un recital vocal instrumetal. Actiunea s-a realizat in colaborare cu biblioteca din Valcea si Uniunea Scriitorilor din Sibiu.

Biblioteca Judeteana Astra din Sibiu, Biblioteca Judeteana Antim Ivireanul din Valcea, Uniunea Scriitorilor Sibiu, fundatia Prietenia si Asociatia Culturala Irina Şaţchi si-au propus sa reinvie in inimile tuturor memoria celui care a fost Mihai Eminescu. Intitulat “Eminesciana” evenimentul a avut in program lieduri din creatia compozitorilor romani pe versuri de Eminescu si valsuri nobile in patru maini in interpretarea sopranei Camelia Pavlenco si a pianistei Dorina Arsenescu. Concertul a fost urmat de prezentarea editiilor editoriale importante din colectia bibliotecii sibiene. Tot in cadrul programului dedicat poetului luni a avut loc si prezentarea volumului “Eminescu:trei eseuri” semnat de sibianul Radu Vancu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Intalnirea fotografilor din Sibiu

Amatori sau profesionisti, cu totii isi dau intalnire in fiecare luna la Sibiu. Vorbim despre pasionatii de fotografie din intreg judetul care de 3 luni raspund prezent intalnirilor. La fiecare editie fotografii isi aduc lucrarile in functie de tema stabilita. Fotografiii din Sibiu, indiferent ca sun amatori sau profesionisti si-au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro